Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                       Image and video hosting by TinyPic

                                           

Nimi :W.M.Laserlight Väri: rautias omistaja: Julleff
Kutsumanimi : Late Skp: ruuna Tekijä : Lily, kht mestena
Ikä : 28.6.2007 [7v.] Paras kaveri : Sissi lempiherkku: omena
Rotu : new forest Painoitus : esteratsastus

 

Ko: He b Ye: 110cm Re: 80cm

 

Kuvagalleriaan

 

Luonne

Hoitaessa: Late seisoo kiltisti pakoillaan, ja kun oikeasta kohdasta rapsuttaa, niin poni nostaa kivasti ylähuultaan. :)

   Taluttaessa: Late on hieman reipahko kaveri, ja voi vetää, jos hakee yksin tarhasta. Sen takia Latella on ketjullinen riimu, ja Latea taluttaessa pitää olla rauhallinen ,niin ponikin on!

Ratsastaessa: Late on omalla moottorillaan kulkeva poni, joka tekee mitä pyydetään. Latella ei käytetä IKINÄ raippaa, sillä jos sillä vahingossakaan näpäyttää ponia, se saa kauhean hepulin ja raivokohtauksen! Late ei ole kovin hyvä koulussa, mitä nyt perusjutut osaa ja perus he b jutut. Esteillä poni on  oikea tähti! Hyppää kaikki esteet kunnialla, paitsi, jos tulee huono tie, silloin poni ponnistaa mistä ja hypyistä tulee ties minkälaisia pomppuja! Kieltää todella harvoin! Aina iloinen ponipoika. :)

Muuta huomioitavaa:

-esteille martingaalit!

-Kouluun pintelit!

e:

i:

ei:

ee:

ie:

ii:

 

Jälkeläiset :

-

Kisakalenteri :

Laji, ja luokka paikka Sija
? IRL esteet, 70 cm Vihti, Miniland 1. sija
24.5.2014 IRL esteet 40cm  Kht Kuunkukka ei sijoitusta
     
     
     
     
     
     
     

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rotu on ihan hyvä, menee new forestista. Sukupuoleksi sopii hyvin ruuna. Harja on turhan kiharaista, mutta sen pituus vaikuttaa ihan ok :lta, se voisi kuitenkin olla tuuheampi. Otsis on aika lyhyt, joten se voisi olla pidempi. Silmien paikka on ihan ok, kiinnitys ja valopilkku ovat hyvät. Sieraimien muoto on aika hyvä, samoin niiden paikka. Myös korvien muoto, paikka ja koko ovat hyvät. Tuo merkki on hieno, ja se sopii Latelle oikein kivasti. Kiinnitys on tässäkin siisti, niinkuin koko ponikin. Muotoja löytyy ihan riittävästi, mutta kaula voisi olla hieman pidempi. Suu on riittävän tiivis ja syvä. 
Hienon näköinen ponimus! :)
hinta-arvio: 23e kouluarvosana: 8½ -anskiponi
 
Late on suloinen ruuna. Rotuleima menettelee ja sukupuoli leima on upea...Sen kaula on sopivan kokoinen ja tarpeaksi pitkä,sen suukin on tarpeaksi kiinni muttei liian paljon. Korvat ovat kivat ja harja on suloinen. Silmät voisivat olla erimuotoiset ja vähän toisen puolen silmä olisi alenpana.Läsi on aika kiva kun se on niin leveä... :D
Sen turpa on hieman ''pullea''.... Muuten suloinen poni. En ensin meinannut uskoa sitä Lilyn tekemäksi poniksi. Mutta kyllä se hieman siltä näyttää,harja saisi olla kyllä pidempi mutta ei se haitaksi ole.
Kouluarvosana: 9 Hinta-arvio: 25€
~Sapsu

 

©2019 Kht Rosebell - suntuubi.com